Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, May 18, 2009

Aper maknanya erkk...



Hari ni genap 4 bulan usia kandungan aku (aku harap kiraan aku betul la).. sebenarnya aku lupa bila last period haritu..(hantam sajala).. maklum benda tak dirancang (gi klinik nanti mesti misi marah... "Mcm mana boleh tak ingat.."). Mmg la taget aku tahun ni nak beranak..tapi tak sangka seawal ni hehe.. apepun rejeki Allah Taala.. Alhamdulillah..

2 mlm lepas aku mimpi syioookkk sgt.. mimpi beli gaun baby gurl warna biru. Rasa-rasa uolls la benda tu jadi nyata ker erk...Org kata kalo anak popuan mesti mimpi beli barang-barang budak popuan. Yer ker... sejauh mana kebenaran aku sdiri pun tak pasti.

Member 1 ofis aku ni plak siap buat telekan lg aku dpt bb gurl or boy. Member aku ni indian..katanya mengikut kepercayaan family dia la kalo nak tahu kita dapat bby gurl or boy kita kena ambik seutas rantai leher then kita gengam sambil sebut nama suami isteri ni.. (rajin plak dia buatkan utk aku) Kalo rantai tu bergerak secara membulat. (betul ku ayat aku nih).. maksudnya dia berpusing la.. maknanya bb gurl..kalo dia menghayun dari atas kebawah tandanya lelaki. Kalo ikut family dia cara cam tu mmg tepat.. aku tak pasti plak.. aku tak kisah sebenarnya.. kalu dpt gurl bonus la tu..kalo boy pun alhamdulillah darah daging aku jugak... nanti kita sama-sama tgk la yer.. bulan depan nak scan.. tetap terima qada dan qadar....

4 comments:

ArPeGGiOS said...

cik anie bila due date yer...
nanti dah scan bagitau

Cik Anie said...

okkk........... kalao kira sdirinyer awal bulan 10..nanti confirm kita bagitau yer..

[-suziey-] said...

bile due? doa je n tawakal kalu nk baby girl..xyah ler tilik2 tu..kang jd kurafat plak..

Cik Anie said...

hehe.. takderla..