Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, April 27, 2009

Citer Aku & Ajeed

Ntah aper kena pepagi lagi aku terasa rennndddddu sgt ngan Ajeed. Rasa rindu yg aku rasa pagi ni mcm rindu masa berchenta dulu kala... aku pun sajer nak test power.....

Aku : I rindduuuu sgt kat uuuuuu......... (sajer nak ber I & U ngan dia)... kunci umah u kat i.. i lupa nak kasik....(ayat tambahan yg takder kena mengena ngan rindu)
Ajeed: Yer ker rindu.....Takper .. simpankan kunci tuuu
Aku: Koya la plak (like poyo la)....
Ajeed: Siapa yg Koya..U ke I? (hampehhhhhh)
Aku: U tak rindukan I ker?
Ajeed: I hari-hari rindukan U..Kalau u lembut dgn I
Aku: I nampak mcm u yg lembut skang ni..
Ajeed : Yer ker?..tapi bukan bapuk tau...

Moralnya: Kdg2 elok gak kipas mengipas nih....

Psttt: Sebenarnya aku hepy sebab 1 may ni aku nak balik kampung...4 bulan tak balik kg... rindu yg amat sgt....
Miza.. u camner ..i dah dapat greenlite ni 1~5 may... ya beda beduuuuuuuuuuu.........

8 comments:

nenekrock said...

hehehe suka tgk husban n wife belomentikan hiks...akak kelik kelate ko??? nok kireng kopi cap tupai

Cik Anie said...

yo la nak keli kapunggg.... kopi cap tupai.. celoh mano nak cari tuhhh.. badak ader la..

[-suziey-] said...

hahaa..nmpk sgt cik ani ni garang eh...ekekek;D

Shitsurei shimashita said...

hehehe..gurau menbawa bahagia, xleh bergurau muka macam cuka. buat org tertanya2 apakah salah kita pada si dia :)

salam kak, dijmeput sertai contest di blog saya jika ada kelapangan.

Cik Anie said...

Suziey- Bukan garang..tapi tak romatik hehe( bela diri)

Naga- Betul tu.. tak best la kalo serius jer..pastu..moody tetiba.. nyampah jer tgk muka camtu

ArPeGGiOS said...

Cik Anie...
U memang kijam tau
suka jeleskan i

hu hu hu...nak nangis nih
tak dapat balik kg la coti nih
ada show ghazal 3 hari berturut
tak besh balik kg tinggalkan incik zaidi

huwaaaaaaaaaaaaaaa....

ViLdA FiDa said...

fUhhhYooo..rumantikusssss...

Nanthinee said...

aik... romantic nyer....
kalau kita woooooooo....
ini kena ambik tuisyen nih....nanti jgn lupa train kita ek
he...he...he