Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, April 29, 2009

Bekal

Semalam aku ckp nak makan ceongkodok kan. Balik kerja tak lengah lagi masuk dapor bancuh pisang sama tepung. Aku sebenanrya malas masak nasi & lauk jer ..bende lain aku rajin. Buktinya ni la. (ayat bela diri)


Tapi utk dinner huby aku tak lupa.. aku siapkan gak tau.. tapi tolong kupans bawang & cili jerla.. tumis menumis ni I surrender la…. Sebelum tu aku masak nasi siap-siap.. dlm kul 9 baru dia balik, bukan dia trus masak..relexs dulu… kul 10 barula boleh makan. Angin dah penuh dlm perut… aper boleh buat. Ada bini pun tak boleh masak… (bak kata Ajeed la)…

Pagi ni aku bawak lebihan dinner semalam utk breakfast pagi ni.. kan jimat tuuuuu…..



4 comments:

nenekrock said...

akak alergik msk2 eh time prag kali ni
ke time afi pn sm jg

Cik Anie said...

time Hafiy pun sama tapi lagi teruk yg ni. siap dtg dlm pakej lagi.. malas + alegik + tak larat + mcm2 lagila..

zai@umiaiman said...

waaaa nak kpala sotong tuuuuuuu

[-suziey-] said...

waa sgt sonot kan peknen..mls masak je bg alasan xlarat..xpn alergik bau dapur..ekeek:D