Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, February 11, 2009

Susulan Krisis Ekonomi...

Baru lepas meeting tadi...antara agenda yg dibincangkan ialah masalah ekonomi global. Sebelum ni cuti hari jumaat depa tolak annual leave jer kan.. but noww.. start bulan 3, cuti hari jumaat tetap diberi tapi dia tak tolak annual leave lagi tapi tolak gaji trus.... dan lagi....mungkin hari lain selain jumaat pun akan diberi cuti tanpa gaji..... Sat lagi depa bagi form utk kitorang sign...... So kesimpulannya....cuti shut down yg company bagi akan tolak gaji.. tersengihla skrg mana nak lari ni.......

4 comments:

fahmi latiff said...

sabar je la akak anie

Cik Anie said...

ermm.. sabor jer ni.. kalo dah confirm tutup company ni... cari kerja lain jer la...

Idayu said...

hemm..dah kena cuba cari kerja tu lain tu:)

Cik Anie said...

itu la.. kena start balik misi mencari kerja.. hari tu dah dpt tapi pass kat member..kebetulan dia br kena buang.. skrg ntah la.. kena start balik ni..