Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, February 25, 2009

Suspendoooo..la....

Mungkinkah Hafiy nak JADI ABANG LONG erK?... aku lom check ngan pengetes tu lagi tapi dah telebih tarikh ni.. bulan lepas piyek aku 12/1... maknanya hampir 2 MINGGU LEWAT oooowwh hepynya kalau betul la.. sama-samala kita tunggu sampai ujung bulan ni... suspen tolll la........

Kalau dpt bb gurl cute camni kan bestttt............berkenan betoolllll.....tapi kalo laki pun tak kisah.. Hafiy ader geng nak wrestling.... huiss.. cam ye-ye plak aku ni.. kalo beriya sgt biasanya takder..hehe

4 comments:

arpeggios said...

kalau aku, lewat seminggu dah check..kalau confirm ngandung jer... aku dah berangan nak soping baju baby...geram...kiut-kiut

Cik Anie said...

hehe.. ikutkan hati mmg tak sabar nal ngetesnya.. tapi kot nampak exited sgt.. kalo takder kechiwa plak... (mmg exited pun)

nenekrock said...

mudahan insyaAllah sis =) aminnn

Cik Anie said...

amin... sebelum capai umo 35 nak la sorang lagi