Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, February 16, 2009

Huby aku ni sememangnya kreatif & inovatif..

Orang tua-tua kata tgn ader patat siput...(patat tu ejaan betulnya lain.. aku takut org kata aku mencarut plak) hehe.. OK la kan .. dari pada habiskan duit beli mender ni.. baik dia buat sdiri... made in sendiri .. cantik tak..kaler hijo lagi.. matcing ngan peti ais..hehe....siap guna besi wrought iron lagi tu.. bukan beli pun balance kerja yg dia buat dulu.. pastu yg palang-palang tu .. kalo korang pasan la.. campur2 kan ..ader bulat ader petak.. ok la .anggap jer satu seni..hahaha.. padahal nak cari yg sama pattern tak cukup.... cantik la pandai laling buat..... (ayat bodek Hubby aku).. ...

OK la kan.. dari kerusi yg jadi mangsa


Hafiy termenung..memikirkan cara utk memboloskan diri..


prasan tak.. 2 btg besi bulat..2 lagi petak... jgn terkejut tgk mata hafiy dahhh...


Ibu... tolong... hafiy nak kuar ni...



2 comments:

Idayu said...

haha..cian hafiy:)

bagusla..jimat duit.

Cik Anie said...

tu la. kalo tak kurang jawabnya pinggan mangkuk kaca sumer dia main hayun, bawang dimakannya jer