Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Friday, January 23, 2009

Kisah Hari Ini : Lucu yg tak berapa nak lucu..

Kisah pertama berlaku pagi tadi..
Tiba-tiba muncul annneeeey (indiana the joones la).... kat pintu ofis...tanpa sign jer muncul...
anneeey : Ada oder McD ?....
Member Admin : (Terpinga-pinga).. Mc D.?.. saper order... ?
anneeey : Azlin.. no tepon 03 *** bla..bla..
Member Admin : (Terpinga-pinga).. Azlin..saper. ni bukan no. tepon sini ni. Tempat lain kot

tetiba dia boleh jerit kat member..
anneeey : dtg la dekat sket.. kenapa nak takut.. saya banyak kerja ni...

member tadi pun dengan malunya menjawab
Member Admin : Bukan malu. tapi yer ke kat kat sini?
anneeey : Ini Dxxxx Mxxxxx kan?
Member Admin : ye Dxxxx Mxxxxx... cuba saya tgk alamat dia..
anneeey : Saya dah lambat ni..
Member Admin : ini bukan alamat Dxxxx Mxxxxx... DUNHAM BUSH la....
anneeey : sini punya guard tido ker?

then india tu trus blah.. tanpa say sorry pun.. agaknya dia malu kot.. dah la cakap kuat.. nengking org.. then salah alamat pulak tu...aku rasa mau dia marah kat uncle guard nanti.. huis ader gak org gini...org mlayu kata takder adab....

Kisah kedua..baru sat tadi..sebelum tea break.. uncle cina..tauke stationery.uncle ni plak terlebih peramah..kalo dia dtg ofis ..sampai pantry nuuuun jauh di sinun leh dgr suara dia....simple jer citer dia

Uncle cina : Minggu depan cuti hari wilayah yer..
Member Admin : tak tahu la.. sini slagor..tak tau pun bila cuti wilayah
Uncle cina :oo yala.yala. sini slgor..ok.ok.sambil gelak besar sampai merah muka..SELAMAT HEPY NEW YEAR..

huis uncle ni selamat lagi hepy lagi.. mana satu nie...
neway dariku for member cino-cino nie.. GONG XI FA CHAI... ANGPOW MARIII........

5 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

gelak sama itu anney.....

hehhehhehe....malu sudeh....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Cik Anie said...

sah tak dtg lenkali.. malu den..

khyrull said...

lucu gak akak ni hehe..

Anonymous said...

hahha kelako la sangat hahaha
selmat ariraya cina

Cik Anie said...

hi khyrull,,welcome..

klako yg tak brapa nak klako la,,,