Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, January 27, 2009

Aku takleh jadi menantu contoh la..

Kalau bab lain aku boleh berkompromi. kalo masak jer skali dgn mak meertua kat dapor tu.. aku memang fail terus..E+++++... Aku baru jer siap masak utk makan tengahari.. Dah siap..curik masa hapdate blog jap..


Nilah sebab utama aku malas nak masak kat umah mak mertua aku.. weollss tak satu kepala. aku mmg paham sesangat. biasa la uollsss..org tua ader penyakit plak tu.. sumer nak kurang..garem kurang..gule kurang..minyak kurang.. kalo tak cukup sumer tu tak sedap la weii..


Tapi aku tak tunjuk protes kat depan dia tau.. nanti org kata kureng asemm plak kan.. hilang la titttle menantu contoh plak kang...dia ilang jer aku masuk kan aper yg kurang..mcm tadi dia masuk skit jer minyak nak wat sambal.. dia takder jer cepat-cepat aku tambah minyak.. pastu aku curik tambah garam skit..barula ader kickkk... hehe... bab lain dia ok..tapi kalo bab masak.. tak boleh... makan mesti nak sedap kalo tak..tak lalu gueee....


aku skrg dah jadi ratu makan.. kalo dulu berat aku 39~40 (area tu jer..cekeding giler)..tapi skang 48~49..hambik kooo.. aku pun tak tau tang mana naik.. perut kottt............. uwaaaa.. aku tak nak... dah nak habis sbotol aku pakai pati halia ni..nampak cam biasa jer.. tak surut pongggggggg....kuar masuk jamban ada la......tolooonnnnnnnnnnnn.....................

2 comments:

zm.azami said...

asalam...

kalau setakat 48~49kg masih okey, janji hubby happy..

sekian, terima kasih dan wasalam

Cik Anie said...

ermm.. hepy kott...:)