Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, December 30, 2008

Nak keter cam Qayyum...

cuti hari tu weolls ke umah akak my hubby kat klang.. saja singgah dah alang² sampai klang...(Hafiy pun panggil dia Mak Lang) sempat makan tengahari sana.. lepak jap baru singgah umah mak mertua saya..dlm ramai² ipar saya ni Kak Idah ni la yang paling best..nice person...tauke buat langsir, cadar.. . lama gak kita kat sana... sempat jugaklah Hafiy cuba basikal Qayyum... dah berebut-rebut dgn org tu plak.. dia ni kalu korang nak tahu kalo dia nak satu benda dia main rembat jer.. Si Qayyum ni plak takut sket ngan Hafiy.. Hafiy plak suka usik dia... lagi org tu lari lagi dia kejor.. hye.. perangai saper ni erk...


Qayyum bergaya dengan basikal barunya..baru beli tu.. lom puas lagi ...

ini beskal hafiy yang punya....
Jangan coba² nak rampas hak milik aku hihihi
pic ni plak Hafiy ngan amoknya (nama geleran utk nenek dia)..aku pun tak paham mcm mana cucu² dia yg lain boleh panggil amok..pelik tak korang....pernah dgr tak.....tapi itulah hakikatnya... takperla janji mesej tu sampai...

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mama anie....

uwaaaaaaaaaaaaa.....
tak kira...
acu yanie nak naik gak yg qayyum naik tu...

=[


::_Yanie Putrajaya_::

Cik Anie said...

takper.. ucu yanie nyelit kat box depan tu erkkk.....