Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, December 31, 2008

Azam 2009

ekceli azam ni dah 2-3 tahun lepas aku buat ... namun belum tercapai sepenuhnya lagi..
aper azam yang lom tercapai tu...
1- Nak beli rumah idaman


Walopun tak semewah ni pun tak per..yg sedang² saja pun dah ok. Janji itu rumah kepunyaan aku sendiri..
Ya Allah Kau Kabulkan Permintaan Hamba Ini..berikan aku rezeki yang halal untuk aku memiliki sebuah rumah di tahun 2009 ini.... Amin

2- Nak ambik lesen & beli keter sendiri


2008-dari bulan ke bulan aku tertangguh-tangguh utk ambik lesen ni.kereta idaman aku? viva pun dah ok..sebab dia kecik kan..sesuai la ngan org popuan...antara alasan yg popular bila ditanya tentang lesen keter :
- Takut la... nanti nak tekan brek takut silap tekan minyak
- Keter huby aku auto.. nanti nak ambik lesen guna keter manual .tak reti la
- Pregnant la... Org ngandung mana boleh ambik lesen.
- Hafiy kecik lagi . Sapa nak jaga Hafiy plak. Hari sabtu Taska tutup, huby lak kerja

3- Nak Tambah baby - baby gurl kalo boleh


sebab aper nak bb gurl...
- Kesian Hafiy takder kawan kan
- Suka tengok si Tembam Arriana (sory sis reena).atau Si Lincah Nisa (VP tak mungkin baca kot...)....
- Bila tgk kaletah diorang terdetik kat dalam hati " conoknya ader anak popuan kan"...
- Nak beli baju cantik²..
- Nak beli sepit rambut..


4- Percutian Romantis



Tak kisah kat mana janji ader my huby & my lovely sons maybe sweety daugthers...bestnya...sambil bergurau senda dipesisir pantai menyaksikan matahari terbenam.... mcm dlm pic tu.. bahagia kann

INSYA ALLAH....

4 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

psst kak anie..
kalau nak beli kete VIVA...
beli kan utk dik yanie 1 ek

he he he

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::

Cik Anie said...

insya allah taala.. tapi kan yanie.. kalo akak beli viva yg boleh display atas dashboard keter depan kira ok la erk... geh..geh..geh

reena said...

*ihik*... nanti kalo ader bb gurl... mesti cik anie pon meng'gile' collect brg2 kiut...

anyway may wish comes true dear...

Cik Anie said...

hehe... tunggulah ketibbaan ku nak menggiler..huhu... tak sabo nyer..