Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Wednesday, November 5, 2008

Tukar Handphone...


Uolls.. dah lama dah dok ngidam nak tukar h/phone. Maklumla anie dah pakai lama dah h/phone ni.. igt lagi beli rm350 ngan member anie.. Dah lama jugakla dia tahan. Tgk org pakai h/phone canggih2 ni teringin jugak nak tukar. Tapi apakan daya ongkosnya takder.. Takper mungkin tunggu bonus kot baru dapat tukar.. Bukan aper uolls faham2 jerla tepon ni dah lama. Samalam dia buat hal lagi.. terus blank..tak nampak tulisan.. pastu dah ok pic & jam kat scrren saver tu plak tunggang terbalik... dah nak call susah.. apa lagi sms. Hari tu jadi hal.. nak tepon my hubby pegi tekan no lain.nasib baik kawan tu tak angkat.... try mintak ngan hubby nak tukar sure tak bagi ni..ala pakai jerla..elok agi tu..sure la itu jawapan my hubby... takperla.. sabar jer la. Harap2 dia tak buat hal lagi......

No comments: