Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Monday, November 24, 2008

Musim Haji

Dah lama rasanya tak update blog ni.. rindu plak ..hehe..
Start 18/11 aritu anie cuti balik kampung antor mak gi mekah.. kali ni sumer jemaah kena lapor diri kat Stadium Sukan Gong Badak.. Naik plak kat Airport Sultan Mahmud.. ader la 3 jam dlm keter.. dulu org pantai timur naik kat KLIA.. so kalo nak ngantor pun sampai Airport Pengkalan Chepa je la.. Tapi tahun ni sumer jemaah pantai timur kena naik kat Aiport Sultan Mahmud Gannung.. ader gak yg naik Pengkalan Chepa..ntah camner diaorang arrange ntah.. mungkin separuh sana..sparuh plak sini. Ramai nya org kat Kompleks sukan... dah la ujan..mmg mandi ujan la ari tu.. org yg ngantor plak lagi ramai dari jemaah.


sebelum berangkat sembahyang sunat musaffir dulu



masa lapor diri nak ambik stiker (lekat kat bag)


saat² nak berangkat ni...

Insya Allah Ta'ala..Haji yang Mabrur... amin....(doa dari anakmu semoga amal ibadat diterima Allah S.W.T)

No comments: