Kenali Cikanie

My photo
Kajang, Selangor, Malaysia
Ibu pada 3 Hulubalang :)

Tuesday, November 4, 2008

Lastly...........

dah time2 gini malas rasa nak buat kerja.. mendung jer kat luar tu..
ni la kerja yg mamat tu bagi..tadi..hihi besok jer la buat........
Anie ni kalo nak kata buta IT pun tak marah la.. sebab dah lama dah Anie dok intai Blog kat ...camner nak create..(dalam hatila).... Last2 Anie godek2 berjaya jugak akhirnya... Firstly thanks a lot kat Eila sebab kalau tak kerna dia tak ader Alamak...Anie (sebenarnya semalam tgk TV3 Alamak Amy.. tu timbul Alamak Anie... hehe..takder idea... ok la tu kan). Mmg Anie ader follow setiap citer2 yang eila post..... best rrr.. tu timbul niat nak buat blog sendiri.. bukan aper time boring2 gini boleh curah idea kat my blog....mendung2 gini banyak dtg idea nak nulis ni.. Leka duk naip ader sorang mamat datang bagi kerja untuk Anie.. Inventory Records Of Schedule Waste.. Tapi Anie tetap nak nulis jugak..biarkan...sat lagi settle..bersepah meja pun tak kisah..janji ari ni Anie dah create blog Anie sendiri......jangan marah bossss......

No comments: